Monbus Obradoiro – Barça Lassa: Victòria treballada per tancar la fase regular (63-83)

Els de Svetislav Pesic s'imposen a Santiago i s'enfrontaran al Divina Seguros Joventut als quarts del play-off pel títol

Triomf treballat per tancar el curs en segona posició. El Barça Lassa s’ha imposat 63-83 al Monbus Obradoiro en un partit en què el conjunt local ha dominat el marcador a la primera meitat amb diferències molt curtes, però a la segona part els homes de Pesic s’han mostrat més encertats i sòlids en defensa. Hanga, amb 17 punts, ha estat el blaugrana més destacat.

El duel ha començat amb el Barça Lassa per darrere en el marcador, ja que el Monbus Obradoiro ha estat més encertat en els primers minuts del matx (10-20). En el tram final del primer quart els homes de Svetislav Pesic han pogut ajustar la defensa i millorar l’encert en atac amb un parcial de 0-6 (20-16).

Amb el pas dels minuts els blaugranes han millorat la fluïdesa en el joc i el Barça Lassa ha pogut tornat el parcial de 6-0 als locals capgirant el resultat i situant-se per davant per primera vegada en el partit després del 0-2 inicial (28-29, min 17).

Capgiren el partit

En el tercer període el Barça Lassa ha aplicat una defensa sòlida i una gran circulació de pilota en atac. Això ha permès als barcelonistes situar-se per davant en el marcador i obtenir una diferència que ha arribat fins als 10 punts amb dos triples d’Oriola (46-56, min 30).

Els culers han iniciat el darrer període amb un avantatge de nou punts (48-57), però el Barça Lassa s’ha mostrat molt superior en els darrers compassos del matx. D’aquesta manera, els culers han pogut sentenciar el triomf per 63-83 i tanquen la fase regular en segona posició. El rival del Barça Lassa als quarts de final serà el Divina Seguros Joventut i el primer partit tindrà lloc el proper divendres 31 de maig (21.30 hores).