Barça Lassa – Reus Deportiu Miró: S’acomiaden invictes del Palau  (2-0)

Barça Lassa – Reus Deportiu Miró: S’acomiaden invictes del Palau (2-0)

L’equip ha sumat una victòria molt especial en l’últim matx de Gual davant dels culers

El Barça Lassa ha guanyat el Reus Deportiu Miró (2-0) en el darrer partit del curs al Palau, corresponent a la 29a jornada de l’OK Lliga. El duel ha estat marcat per l’acte previ, corresponent al comiat de Marc Gual davant l’afició blaugrana, el qual va comunicar aquesta setmana la seva retirada després de 26 títols i vuit temporades al Club.  A més, després de l’enfrontament s’ha entregat la 30a OK Lliga, culminada a Les Comes d’Igualada.

El matx ha començat amb molt ritme per part d’ambdós conjunts. La primera gran ocasió del partit ha estat per al conjunt del Baix Camp, amb un xut potent de cullera que Sergi Fernández ha rebutjat. Tot i això, els d’Edu Castro s’han avançat aviat amb un gol de Matias Pascual (min 7).

Intercanvi de cops frenètic

Amb una gran intensitat, tant en defensa com en atac, l’intercanvi de cops ha marcat els primers minuts del matx. Abans del descans, els blaugrana han tingut un penal a favor. Marc Gual ha assumit la responsabilitat per tancar un comiat rodó, però Ballart ha frustrat l’intent del mig culer.

La fusta, aliada visitant

En el segon temps, els d’Edu Castro han sortit decidits a sentenciar. Malgrat l’enorme igualtat entre els dos equips, els blaugrana han seguit generant accions ofensives per activa i per passiva. Però tant Matias Pascual com Pablo Álvarez i Joao Rodrigues han topat amb els pals, que evitaven que arribés el segon gol blaugrana.

Pablo Álvarez sentencia

I en els últims cinc minuts de partit, Ignacio Alabart ha vist la targeta blava. Els reusencs han disposat d’una doble opció des de la falta directa, sense perforar la porteria blaugrana.

I, finalment, després d’un magnífic contraatac de Pablo Álvarez, el ‘7’ blaugrana ha segellat el definitiu 2 a 0. Així doncs el Palau s’acomiada de l’OK Lliga sense conèixer la derrota. L’últim partit de la competició domèstica serà el proper 1 de juny contra l’Alcobendas, a domicili, a les 20 hores.

Barça Lassa, 2
Reus Deportiu Miró, 0

Barça Lassa: Sergi Fernández, Marc Gual, Matias Pascual, Pablo Álvarez i Pau Bargalló –cinc inicial– Nil Roca, Ignacio Alabart, Antonio Chino Miguélez i Joao Rodrigues.

Reus Deportiu Miró: Ballart, Bancells, Julià, Àlex R. i Carballeira –cinc inicial– Salvat, Del Rio, Rafael, Cristian i Matilla.

Gols: 1-0, Matias Pascual (min 7); 2-0, Pablo Álvarez (min 48).

Àrbitres: Josep Gómez i Jonathan Sánchez han amonestat amb targeta blava Ignacio Alabart (min 45).