Juvenil A – Granada CF: Cap als quarts de final de la Copa Juvenil! (3-0)

Juvenil A – Granada CF: Cap als quarts de final de la Copa Juvenil! (3-0)

Els blaugrana segellen el bitllet per a la ronda dels vuit millors gràcies al doblet de Marqués i el gol d’Ansu

El Juvenil A ha superat el Granada CF (3-0) al Miniestadi en el duel corresponent a la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei Juvenil. La gran mostra de solvència defensiva culer i els gols de Marqués (min 38, de penal i 74) i Ansu en el temps afegit han certificat el bitllet culer per a la següent ronda de la competició, en un matx carregat d’emocions per part dels dos conjunts.

Amb l’eliminatòria empatada a dos, el duel s’ha iniciat amb els dos conjunts mostrant una gran intensitat en totes les parcel·les del joc, conscients del premi. I durant els primers 30 minuts, la igualtat i l’intercanvi de cops per fer-se amb el control del joc ha estat la tònica.

Ansu i Marqués marquen el camí a seguir

A les acaballes del primer temps, una gran acció individual d’Ansu ha acabat en penal i ha arribat el primer gol blaugrana. Marqués, des dels onze metres, ha situat el 1-0 amb el qual s’ha arribat al descans.

A la represa, els de Denis Silva, molt ben posicionats sobre el verd del Miniestadi, han controlat les ofensives verticals de l’equip andalús amb una gran exhibició defensiva. I mitjançant la possessió de la pilota i el desbordament d’Ansu per la banda esquerra, els blaugrana han trencat el joc ofensiu granadí per situar-se amb un peu i mig a la següent ronda de la Copa.

Marqués certifica el bitllet i Ansu arrodoneix la golejada

Després d’una gran aturada d’Arnau Tenas i d’un magnífic contraatac blaugrana, Marqués ha sentenciat l’eliminatòria. El ‘9’ blaugrana ha definit amb sang freda davant el porter visitant signant el 2 a 0 en el marcador, culminant, així, el seu doblet. Ja en el temps afegit, Ansu ha firmat el definitiu 3 a 0 a l’electrònic. Així doncs, els de Denís Silva passen als quarts de final de la Copa del Rei Juvenil amb pas ferm, amb un 5-2 de còmput global de l’eliminatòria i esperen rival en el sorteig de dilluns vinent a les 17.00 hores.

LA FITXA DEL PARTIT

Juvenil A, 3
Granda CF, 0

Juvenil A: Tenas, Rosanas, Josep Jaume (Comas, min 66), Mika, Sola, Álvaro (Nico, min 72), Peque, Lucas (Antonio Jesús, min 61), Marqués (Serrano, min 84), Jandro i Ansu.

Granada CF: Arnau, Edu, Pepe (Rosales, min 58), Castillo, Torrente, Dudu (Juanmi, min 88), Lavela, Neskens, Dani Moreno, Aranda (Kessie, min 78) i Cristian (Adrián, min 79).

Gols: 1-0, Marqués: de penal (min 38); 2-0, Marqués (min 74); 3-0, Ansu (min 90)

Àrbitre: Josep Sobirats Matamoros ha amonestat amb targeta groga Álvaro (min 31), Ansu (min 45) i Rosanas (min 47) per part local i Neskens (min 71) i Adrián (min 90) en el conjunt andalús.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut