Monbus Obradoiro – Barça Lassa: Molt en joc a Santiago

Monbus Obradoiro – Barça Lassa: Molt en joc a Santiago

Els de Pesic busquen el triomf en una última jornada de Lliga regular que decidirà la posició dels blaugranes en el play-off

El Barça Lassa visita aquest diumenge, a les 12.30 h i en directe per Movistar + (Dial 55), el Monbus Obradoiro en la que serà la 34a jornada de Lliga. És l’últim partit de la Lliga regular i, per tant, es decidirà la posició final del Barça –pot ser primer, segon o tercer- i també si l’Obradoiro aconsegueix la permanència o baixa a la Lliga LEB. Per tant, molt en joc a Santiago de Compostel·la.

El rival

Compta amb un equip amb molt llançament exterior, molt perillós, i que té en el grec Vasileiadis el seu màxim anotador amb 14 punts per partit. El segueixen de ben a prop el pivot Brodziansky (11,2), l’aler Singler (10,4) i el també exterior Simons (10,2). Actualment l’equip de Moncho Fernández ocupa la quinzena posició, amb un triomf més que el Delteco GBC, el rival amb el qual es juga la salvació.

El Barça

La tornada d’Ante Tomic, en el lloc de Séraphin, és la principal novetat de l’equip blaugrana per al partit d’aquest diumenge. Els blaugranes, que actualment ocupen la tercera posició, han de guanyar el seu partit i esperar una derrota del Reial Madrid per acabar en la primera posició. També els de Pesic poden finalitzar segons, si el Baskonia perd a la pista del València.

Horaris del play-off

D’altra banda, independentment de la posició final del Barça i del rival en els quarts de final, els catalans ja saben que disputaran el primer partit del play-off el divendres 31 de maig, a les 21.30 h, al Palau Blaugrana. El segon partit, a domicili, es disputarà el diumenge 2 de juny. Finalment, si cal, el tercer partit es jugaria al Palau Blaugrana el 4 o 5 de maig en horari per confirmar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut