Valoració positiva del Barça Lassa B de futbol sala

Els blaugranes han jugat la Copa del Món U20 a Brasil

Durant aquesta setmana els joves del filial del Barça Lassa de futbol sala han estat a la ciutat brasilera de Foz do Iguaçu competint en un dels tornejos més atractius de la categoria i amb més nivell.

Els joves de Xavi Closas van guanyar el Boca Juniors per 7 a 0 i van caure davant dos equips del Brasil, el Carlos Barbosa per 2 a 3 i el Corinthians per 4 a 5. Més enllà dels resultats esportius, el seu entrenador fa una lectura molt positiva de la competició.

Per a Xavi Closas: “La valoració general és molt positiva. És un privilegi poder jugar un torneig on jugues contra els millors equips de Brasil i de l’Amèrica del Sud”.

“El nivell ha estat molt alt i ens ha ajudat a guanyar experiència competitiva i afinar aspectes del joc. De cara al futur ens servirà per créixer, tant a nivell de jugadors com dels tècnics”, explicava l’entrenador blaugrana.

El Barça Lassa B va acabar en cinquè lloc la Segona Divisió de l'LNFS i ara a Brasil ha repetit experiència postemporada a escala internacional. Al final del curs 2017/18, els joves blaugrana ja van disputar un torneig internacional al Japó.