Europa en joc en les semis contra Palma

Europa en joc en les semis contra Palma

El vencedor de l’eliminatòria tindrà doble premi: bitllet per a la Champions i una plaça a la final de la LNFS (divendres 21:15h, Esport3/LaLigaSportsTV)

Tot a punt per a l’inici de les semifinals de la LNFS: Barça Lassa-Palma Futsal i ElPozo-Jaén Paraíso Interior. Són dues sèries al millor de tres, amb el factor pista favorable a blaugranes i murcians. El Barça s’ha proposat fer-se fort al Palau i no deixar escapar els punts de casa en aquest play-off. De moment, dues victòries en dos partits contra el Llevant, amb un públic entregat, i també s’espera un gran ambient a les graderies per al primer partit de l’eliminatòria contra Palma Futsal (divendres, 21:15h, Palau). “El Palau és el nostre sisè jugador, passi el que passi la nostra afició sempre ens dona suport i això és un plus que hem d’aprofitar”, reconeix Ferrao.

Doble premi

No només hi ha una plaça per a la final en joc. El vencedor de l’eliminatòria Barça Lassa-Palma Futsal també s’assegura un bitllet per a la propera edició de la Champions League. “Per a nosaltres és gairebé una obligació, i per al Palma és una il·lusió”, reconeix Plaza, que també afegeix que ”no ens afecta perquè ho tenim assumit i estem preparats per jugar sota pressió”. El tècnic compta amb tota la plantilla a disposició per afrontar les semifinals, sense baixes. La convocatòria serà de quinze jugadors, amb l’obligació de descartar-ne un just abans de començar el partit.

Elogis al rival

“Són un equipàs”, adverteix Joselito. “Serà una eliminatòria molt dura, no és casualitat que hagin eliminat a Inter en dos partits, però estem mentalitzats i arribem en bon moment”, diu el gadità. A les files del Palma hi destaquen dos exblaugranes: Joao Batista i Diego Quintela. “Estan fent una molt bona temporada tots dos i són dos peces clau en l’esquema del Palma”, avisa Plaza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut