Els possibles rivals del Barça Lassa en el Playoff

Els possibles rivals del Barça Lassa en el Playoff

Repassem quins equips poden acabar entre el 6è i el 8è lloc al final de la Lliga Regular i ser rivals del Barça Lassa

El Barça Lassa afronta l’última jornada de la Lliga Regular amb la possibilitat de poder acabar en el primer, el segon i el tercer lloc. Si els seus rivals guanyen –Reial Madrid i Baskonia- els de Pesic, facin el que facin a la pista d’Obradoiro, iniciaran el Playoff com a tercer classificat. Per poder aspirar a la segona posició els de Pesic han de guanyar i que el Baskonia perdi al camp del València Basket.

Triple empat, a favor

Per poder acabar en la primera posició el Barça Lassa ha de guanyar el seu partit i esperar que el Reial Madrid perdi a la pista del Delteco GBC, que s’està jugant no baixar de categoria. En aquest cas, el resultat del Baskonia no afectaria les aspiracions dels de Pesic, que en el cas d’un triple empat sempre acabarà en la primera posició.

Sisena posició

Si el Barça acaba com a 3r classificat sap que té tres possibles rivals: Tecnyconta Saragossa, Divina Seguros Joventut i Baxi Manresa. Dels tres equips, l’únic que guanyant té assegurada la sisena posició és l’equip aragonès, que s’enfronta al Baxi Manresa al seu pavelló.

Setena posició

Si el Barça acaba segon, possibilitat que es donaria amb triomf culer i derrota del Baskonia, el Barça Lassa pot enfrontar-se als rivals abans anomenats (Saragossa, Joventut i Manresa) i s’hi afegeix aquí l’Iberostar Tenerife. La Penya, guanyant el seu partit i amb un triomf del Tecnyconta, acabarà com a 7è.

Vuitena posició

En el cas que el Barça finalitzi com a primer classificat pot veure’s les cares contra tots els rivals anteriors (Saragossa, Joventut, Manresa, Tenerife) i també pot arribar a classificar-se com 8è el MoraBanc Andorra. L’equip del Principat ho aconseguiria si venç el seu partit i el Divina Joventut perd. La resta d’implicats també pot acabar en la vuitena posició segons els triomfs i derrotes en els seus respectius partits. 

Per consultar diferents opcions en el cas d'empats a victòries, l'ACB ofereix més informació

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut