Local

Carles Pérez: “El debut em va fer molt feliç”

El davanter, que va fer el seu debut amb el primer equip al camp de l’Eibar, assegura haver complert un somni “treballat durant molts anys”

Són vuit els jugadors de la Masia que han tingut la temporada de debutar amb el primer equip aquesta temporada. L’últim és Carles Pérez, a qui Ernesto Valverde va donar l’oportunitat en l’última jornada de Lliga, al camp de l’Eibar. “Estic molt feliç, és una cosa que he treballat durant mols anys”, reconeix ara el davanter a Barça TV i fcbarcelona.cat.

“Em van felicitar els meus pares i em van dir que era un orgull que el seu fill jugués amb el primer equip. Tota la meva família és del Barça”, assegura, satisfet. Però es mostra molt ambiciós: “Des de ben petit tots els jugadors volen jugar amb Messi. Però encara em queda molt de camí per recórrer”.

Ho assegura un futbolista que va arribar al Barça en edat infantil i que ha anat progressant dins del futbol formatiu culer fins consolidar-se al Barça B, amb qui ha disputat 26 partits aquesta temporada, en què ha marcat 9 gols i ha signat 4 assistències. “Dono gràcies al Club i a tots els entrenadors que ho han fet possible”, conclou, agraït.

Més notícies aquí