El Palma Futsal ensenya les urpes

El Palma Futsal ensenya les urpes

El conjunt que entrena Vadillo disputarà les semifinals de lliga per tercera vegada en la història del Club amb el gran aval d’haver eliminat al vigent campió

La trajectòria ascendent com a Club del Palma Futsal viu un moment dolç amb la consecució, per tercera vegada en la història del Club, d’unes semifinals de la lliga LNFS. El Palma, a més, es presenta a la cita amb la moral pels núvols després d’haver eliminat al totpoderós Movistar Inter per la via ràpida en el play-off de quarts (0-2). No només això, el Palma aquesta temporada ha guanyat quatre vegades a Movistar Inter, i també ha sigut capaç de superar al Barça Lassa en el partit de Son Moix de la lliga regular (3-2)

Una plantilla temible

A les files del Palma Futsal hi destaca la presència de dos exjugadors del Barça Lassa: són l’ala-tanca Joao Batista i el pivot Diego Quintela, dos dels puntals d’una plantilla que compta amb un potencial indiscutible. Dos murs a la porteria, Barrón i Sarmiento; l’expriència dels tanques Lolo i Tomaz; el talent individual de jugadors desequilibrants com Mati Rosa, Nunes, Taffy i Paradynski; sense oblidar Catela, Eloy Rojas i Hamza, entre d’altres.

Vadillo, deixeble de Plaza

Es dona la curiosa circumstància que el tècnic del Palma Futsal, Antonio Vadillo, va jugar a Benicarló sota les ordres del míster Andreu Plaza, l’actual tècnic del Barça Lassa entre el 2002 i el 2005. Plaza es va fixar en Vadillo, que ja destacava a Manacor, i el va fitxar per al Benicarló. Els dos van coincidir tres anys al conjunt castellonenc i des d’aleshores guarden una magnífica relació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut