Local

Bon cap de setmana per a la base de l’atletisme blaugrana

En categoria sots 14 el Barça va pujar al segon graó del podi, mentre que en el campionat de Catalunya sost18, 6 blaugranes es van penjar medalla

El cap de setmana ha tornat a deixar bones sensacions per al futur de l’atletisme blaugrana. En un dissabte i un diumenge en el qual es van disputar diversos campionats de clubs de diferents categories, el Barça va penjar-se la medalla de plata en la categoria sots 14.

Amb 283,5 punts, l’equip blaugrana masculí va quedar-se a tocar de l’Avinet de Manresa que en va sumar un total de 295,5. El podi el va completar l’ISS-L’Hospitalet amb 269,5 punts.

Sis medalles en categoria sots 18

D’altra banda, Clàudia Delgado -per partida doble-, Júlia García, Júlia De La Piedra, Aina Rabadan i Ghita Bahim van pujar al podi en el campionat de Catalunya sots 18.

Delgado va emportar-se la plata en els 200m i el bronze en els 300m, García va imposar-se en la prova dels 800 metres, tal com ho van fer De La Piedra i Radaban en els 1.500m i en el salt d’alçada, respectivament. Per últim. Ghita Bahim va penjar-se la plata en els 2.000m obstacles.

Més notícies aquí