El CVB Barça infantil campió d’Espanya

Les blaugranes es van imposar en la final al Mármara La Colina Unideba per 3 sets a 2

Victòria molt lluitada de l’equip infantil del Barça de Voleibol Femení en el campionat d’Espanya d’aquesta categoria. Les blaugranes es van emportar el títol després de guanyar al tie-break al Mármara La Colina Undeba.

Remuntada blaugrana

El conjunt malagueny va ser el primer en colpejar en una final que es va complicar per al Barça després que les andaluses tanquessin el primer set per 18-25. El conjunt català va reaccionar el segon (25-17) i va encarrilar el partit tancant també la tercera mànega (26-24).

El Mármara no es va rendir i va acabar forçant un set de desempat en el qual les blaugranes es van imposar per 15-11, aconseguint el títol de campiones d’Espanya infantil.