El bitllet per a semifinals, en joc

El bitllet per a semifinals, en joc

El Barça Lassa recupera Mario Rivillos per al tercer i definitiu partit contra el Llevant (20.30 h, Palau Blaugrana, en directe Esport3)

Tot a un partit. El Barça Lassa i el Llevant es juguen aquest vespre al Palau l’accés a les semifinals de la Lliga (20.30h, Esport3). Qui guanyi, tindrà com a rival el Palma Futsal, que aquest dissabte va eliminar el vigent campió, el Movistar Inter, per la via ràpida (2-0).

Plaza recupera Rivillos

La gran novetat en la convocatòria blaugrana és la presència de Mario Rivillos, ja recuperat d’un procés gripal que li va impedir jugar l’últim partit. En canvi, Boyis continua de baixa per precaució a causa d’unes molèsties al tendó del genoll dret.

“El factor pista ha de comptar”

El tècnic Andreu Plaza es mostra segur de les possibilitats del seu equip, després del contundent triomf de divendres passat (5-1). “Estem responent bé en aquest tipus de partits sense xarxa”, diu el tècnic. Plaza també espera aprofitar l’avantatge de jugar a casa. “L’ambient del Palau va ser extraordinari divendres passat i en aquest tercer partit sí que hem de fer valer el factor pista”, diu el tècnic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut