Clausura festiva del 75è aniversari de la secció d’handbol

Clausura festiva del 75è aniversari de la secció d’handbol

Aquest dissabte, coincidint amb l’últim partit de la temporada al Palau Blaugrana, es va celebrar una recepció amb exjugadors i altres personalitats de l'handbol i de la història culer, i l’Associació de Veterans va disputar un partit contra la Federació Catalana

Aquest dissabte, al Palau Blaugrana, es va posar el punt final als actes de celebració del 75è aniversari de la secció d’handbol del FC Barcelona. Coincidint amb l’últim partit de la temporada del Barça Lassa a casa, el Club va organitzar una festa per commemorar l’aniversari de l’handbol culer. La festa va ser completa, i va concloure amb l’entrega del trofeu de campions de la Lliga Asobal al conjunt dirigit per Xavi Pascual.

Els actes van començar al migdia, amb una recepció oficial a la Llotja del Palau per part de Jordi Argemí, directiu responsable de la secció d’handbol, i dels membres de la comissió esportiva. Hi van assistir diversos exjugadors de la història del Club, com Joan Sagalés, Pep Morillo, Ramon Domènech, Jerome Fernández, Andrei Xepkin, Fernando Barbeito o Milan Kalina, entre molts d'altres; també personalitats del món de l’handbol, com Adolfo Aragonés, president de l’Asobal; Francisco Blázquez, president de l'RFEBM; Jaume Fort, president de l'FCH; Ramon Gallego i José A. Huelín, membres del Consell de l’IHF, o Francesc López Balcells, president de l’Associació de Veterans de l’Handbol del FC Barcelona. També hi eren alguns exdirectius responsables de l’handbol blaugrana, com Francesc Catot i Eduard Coll.

A les 14 hores va arribar l’hora de trepitjar la pista. Després de les presentacions, l’Associació de Veterans del Barça va disputar un partit contra un combinat de la Federació Catalana d’Handbol. El resultat (31-24 per als blaugranes) va ser el menys important, i es va viure una gran festa de l'handbol per celebrar els 75 anys de la secció. Quan va acabar el partit, tots els protagonistes es van fer una fotografia conjunta, a la qual es van afegir els jugadors del Barça Lassa abans de començar el seu escalfament.

I és que a continuació es disputava l’últim partit de la Lliga Asobal 18/19 al Palau. El conjunt de Xavi Pascual va superar clarament l’Ángel Ximénez Avia Puente Genil (42-24), i, posteriorment, es va acomiadar els tres jugadors que no continuaran a l’equip la temporada vinent (Syprzak, Duarte i Ilic). L’aixecament del trofeu de campions de Lliga per part del capità Víctor Tomàs va tancar una jornada festiva per a tot l’handbol blaugrana i català.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut