Lleida Llista – Barça Lassa: Amb els objectius de seguir invictes i de recuperar el somriure!

Lleida Llista – Barça Lassa: Amb els objectius de seguir invictes i de recuperar el somriure!

(12.00 hores) El Barça Lassa afronta aquest diumenge una de les visites més complicades de l’OK Lliga amb l’objectiu de mantenir-se invictes

L’eliminació, a la tanda de penals de semifinals de la Lliga Europea, forma part del passat. I, per tant, ara cal afrontar el present amb la voluntat de recuperar el somriure. La millor manera és fer-ho amb una nova victòria a l’OK Lliga, en el duel d’aquest diumenge (12.00 hores, OK Liga TV) a Lleida. “Se’ns ha escapat un títol molt gran, però ara hem de jugar tres partits sabent que som el Barça. Volem acabar l’OK Lliga sense perdre”. Les tres últimes jornades s’han de jugar a Lleida, al Palau contra el Reus i a Alcobendas. No hi ha hagut cap equip en la història de la competició que ho hagi aconseguit.

Partit 100 d’Edu Castro

El duel d’aquest diumenge serà el partit número 100 amb Edu Castro com a primer entrenador blaugrana. El balanç actual és de 85 victòries, deu empats i només quatre derrotes.

“No ens podem oblidar de la fantàstica temporada que hem fet i hem de seguir fidels al nostre joc”

João Rodrigues :

El jugador João Rodrigues també ha declarat que “el cap de setmana passat ja és passat i ara tenim l’objectiu d’acabar l’OK Lliga invictes”. Sobre el rival, Rodrigues ha destacat que es jugarà “contra un dels millors equips de l’OK Lliga” i ha subratllat que “no podem oblidar la fantàstica temporada que estem fent (cinc títols de set)” i “hem de seguir fidels al nostre estil de joc”.

El Lleida, un equip en bona dinàmica

El rival d’aquest diumenge “és un molt bon equip que està amb una dinàmica molt positiva”. Edu Castro ha destacat que els d’Albert Folguera són els vigents campions de la WS Europe CUP i que són “l’únic equip que ha empatat al Palau, a la Corunya i a Reus”.

Els màxims golejadors dels lleidatans són el francès Roberto Di Benedetto (28 gols) i l’argentí Maxi Oruste (26). També cal destacar la influència de Bruno Di Benedetto, de César Candanedo, de Joan Cañellas, de Xixi Creus i dels germans Lluís i Andreu Tomàs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut