Coutinho i Arthur, convocats per a la Copa Amèrica

Coutinho i Arthur, convocats per a la Copa Amèrica

Els dos brasilers són els primers culers confirmats per disputar el torneig que tindrà lloc el proper juny

Primers barcelonistes confirmats per a la Copa Amèrica. La selecció brasilera ha estat la primera a facilitar la llista definitiva de 23 jugadors, on hi són dos jugadors del FC Barcelona. Philippe Coutinho i Arthur Melo consten a la convocatòria final de Tite per Brasil, que buscarà guanyar la seva 8a Copa Amèrica de la història. 

La primera d’Arthur, la tercera de Coutinho

La Copa Amèrica 2019, que tindrà lloc precisament al Brasil, serà la primera per a Arthur. El brasiler va debutar amb l’absoluta al setembre passat, ja sent jugador del Barça, i ara li arriba la primera oportunitat de representar el seu país en un torneig oficial. Fins ara ha disputat un total de 8 partits, tots amistosos.

Pel que fa a Philippe Coutinho, disputarà la seva tercera Copa Amèrica amb la selecció absoluta. El ‘7’ blaugrana ja va formar part del Brasil als tornejos del 2015 i 2016, a més d’haver disputat també el passat Mundial de Rússia 2018. En total, Coutinho acumula 47 partits amb l’absoluta, en els quals ha anotat 13 gols. Pel que fa a la darrera Copa Amèrica que va disputar el 2016, va anotar tres gols en els tres partits jugats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut