Barça Lassa – Ángel Ximénez Avia Puente Genil: Últim dia al Palau

Barça Lassa – Ángel Ximénez Avia Puente Genil: Últim dia al Palau

Els blaugranes reben el conjunt andalús en la penúltima jornada de Lliga, el dia en què es tancarà el 75è aniversari de la secció i es rebrà el trofeu de campions

El Barça Lassa s’acomiadarà del Palau Blaugrana aquest dissabte fins a la temporada vinent. El conjunt de Xavi Pascual disputa l’últim partit del curs a casa contra l'Ángel Ximénez Avia Puente Genil (16.00 hores) en una jornada molt completa. I és que abans del partit de la penúltima jornada de la Lliga Asobal, el Club tancarà el 75è aniversari de la secció amb una recepció a la Llotja del Palau a exjugadors, directius, membres dels staff tècnics i altres personalitats que han treballat per a l’handbol blaugrana durant la seva història. Els actes conclouran amb un partit entre l’Associació de Veterans i un combinat de la Federació Catalana d’Handbol. A continuació, els protagonistes es faran una foto amb el primer equip del Barça Lassa just abans de l’escalfament de l’equip.

El partit arriba en la recta final de la preparació del conjunt de Xavi Pascual per al seu gran objectiu, la VELUX EHF Final4 del primer cap de setmana de juny. En el camí cap a Colònia, el Barça Lassa es prepara a consciència, i els partits que resten de Lliga serveixen per mantenir el to de cara a l’últim repte. Així ho explicava Aitor Ariño en acabar l’entrenament d’aquest divendres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper: “El nostre objectiu és la Final4, i aquests partits ens serviran per agafar to i practicar les coses noves que estem incorporant al nostre joc”.

Amb el títol a la butxaca per al Barça Lassa des de fa jornades i la permanència assegurada per al Puente Genil a falta de dues jornades, el partit no té res en joc. Tot i això, Ariño ha comentat: “Al Barça sempre se l'obliga a guanyar, això està per davant de tot. El primer objectiu és aquest, i després jugar bé com a equip i preparar bé la Final4”. El conjunt andalús va ser un dels rivals dels blaugranes a la Copa del Rei del mes d’abril passat, i la victòria va ser clara per al Barça Lassa. Sobre els últims precedents, l’extrem blaugrana ha explicat: “Cada partit contra el Puente Genil és molt diferent, no sabem què ens trobarem. Esperem fer el nostre joc”.

El d'aquest dissabte també serà l'últim partit al Palau per a diversos jugadors. Kamil Syprzak, que va arribar al Club l'estiu del 2015, acaba contracte i no seguirà vestint de blaugrana; Gilberto Duarte, que la temporada vinent jugarà al Montpeller, i Nemanja Ilic, que tornarà a Tolosa després de la cessió de mitja temporada. Tots ells podran acomiadar-se de l'afició amb l'entrega de la Lliga Asobal.

Altres declaracions d’Aitor Ariño sobre els actes previs i posteriors al partit d’aquest dissabte al Palau Blaugrana:

“Poder gaudir de la copa al Palau és especial, i aixecar títols sempre agrada. Esperem que el màxim de gent possible pugui gaudir el moment amb l’equip”.

“Tant jo com el meu pare hem pogut formar part de la història d’aquesta secció. És un orgull poder formar part d’un club tan gran i poder-ho celebrar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut