Així ha estat el viatge del Barça Femení a Budapest

Així ha estat el viatge del Barça Femení a Budapest

L’expedició blaugrana, encapçalada per la directiva responsable del Barça Femení, Maria Teixidor, s’ha desplaçat aquest dijous procedent de Barcelona fins a la ciutat hongaresa, seu de la final de la UEFA Women’s Champions League

El FC Barcelona Femení ja és a Budapest. El conjunt dirigit per Lluís Cortés ha fet aquest dijous a la tarda el que segurament és el viatge més important de la història de l’equip. I és que les blaugranes disputaran aquest dissabte (18 hores) la final de la UEFA Women’s Champions League davant l’Olympique de Lió.

Procedent de Barcelona l’expedició blaugrana, encapçalada per la directiva responsable del Barça Femení, Maria Teixidor, s’ha enlairat de l’aeroport de El Prat al voltant de les 16.30 hores i ha aterrat a Budapest a les 18.45 hores.

Un cop aterrat a la ciutat hongaresa l’equip ha estat rebut a la pista d’aterratge amb un autocar vinelat per l’ocasió de color blaugrana amb el lema The final is only the begining (La final és només el principi) que ha traslladat a les jugadores fins a l’hotel de concentració.

mini_2019-05-16_ARRIBADAFEMENI_13

L’equip descansa a hores d’ara al Sofitel Budapest Chain Bridge, molt a prop del riu Danubi que creua la ciutat de Budapest. Aquest divendres a la tarda (19.30 hores) l’equip farà l’últim entrenament previ a la final al Ferencváros Stadium, seu de la final. Abans, però, el tècnic Lluis Cortés i les jugadores Vicky Losada i Lieke Martens atendran els mitjans en roda de premsa (18.30 hores).

L’equip arriba amb la il·lusió de conquerir Budapest i ser per primera vegada a la història del Club campiones d’Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut