Ter Stegen, baixa per unes molèsties al genoll

Ter Stegen, baixa per unes molèsties al genoll

Els jugadors disponibles del primer equip han tornat a l’activitat aquest dijous al matí

El jugador del primer equip Marc-André Ter Stegen té unes molèsties al genoll de la cama dreta. El jugador és baixa i l’evolució en marcarà la seva disponibilitat.

49 partits disputats aquest curs

Ter Stegen ha jugat aquest curs 49 duels, que es reparteixen de la manera següent: 35 a la Lliga, els dos duels de semifinals de la Copa del Rei contra el Reial Madrid, 11 duels a la Champions i el de la Supercopa d’Espanya contra el Sevilla. El porter alemany ha estat clau en la consecució de la Lliga i va participar, amb la seva actuació a les semifinals, en la classificació per a una nova final de Copa.

Primer entrenament de la setmana

Primer entrenament de la setmana pels jugadors disponibles de la plantilla d’Ernesto Valverde. Aquest dijous, els jugadors disponibles del primer equip han entrenat en sessió matinal al camp Tito Vilanova per començar a preparar el partit de Lliga contra la SD Eibar del proper diumenge a les 16.15 hores a l’estadi d’Ipurua. Iñaki Peña, Wague, Riqui Puig i Abel Ruiz han estat els jugadors del Barça B que han completat la sessió. El proper entrenament serà aquest divendres a les 11.00 hores a porta tancada.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut