Crida a l’afició per superar el Llevant

Crida a l’afició per superar el Llevant

El tècnic Andreu Plaza i el segon capità Dyego Zuffo remarquen la importància d’un Palau ple a vessar per remuntar l’eliminatòria (divendres, 21.15 h, Esport3)

“Amb el suport del Palau i la nostra gent sempre hem demostrat que som molt forts i costa molt guanyar-nos”, ha dit Dyego en la prèvia del segon partit de quarts de final contra el Llevant (divendres, 21.15 h, Esport3). I és que després de perdre a Paterna (5-3), el Barça Lassa s’ha quedat sense marge d’error a la Lliga. El primer, i únic objectiu de moment, és forçar el tercer partit que es disputaria diumenge, a les 20.30 h, també al Palau.

El Palau, un fortí

El Barça Lassa no perd un partit de play-off a casa des del 17 de juny del 2017, ara fa dues temporades, quan l'Inter va assaltar el Palau (1-6) i va forçar el cinquè partit d’una final que acabarien guanyant els madrilenys. La temporada passada el Barça Lassa va guanyar els quatre partits de play-off que va disputar com a local: un de quarts contra el Saragossa, un de semifinals contra ElPozo, i els dos de la final contra l'Inter.

Per això era tan important guanyar la Lliga regular. El Barça té el factor pista a favor en totes les eliminatòries de play-off, començant per aquests quarts de final contra el Llevant, i ha arribat el moment de fer-se forts al Palau per assolir els objectius marcats. L’afició no fallarà. El ritme de venda d’entrades és molt bo i s’esperen més de tres mil aficionats en una de les cites clau de la temporada.

Declaracions de Plaza i Dyego

El tècnic Andreu Plaza evita el dramatisme en la prèvia del partit. “No hem de tenir ansietat, sabíem que per passar tocava guanyar dos partits i no canvia res, hem d’estar segurs de nosaltres mateixos i aprofitar l’avantatge de jugar a casa”, explica Plaza, que també recorda que “l’equip ja ha demostrat que està preparat per competir en partits importants”.

En el mateix sentit s’ha expressat Dyego Zuffo. “Si fem les coses com sabem i sortim concentrats al màxim tindrem totes les opcions de guanyar”, diu el brasiler. Per a Dyego, “el Palau és el millor escenari possible per jugar al futbol sala”, i aquest divendres s’espera “l’ambient de les grans ocasions”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut