El factor pista entra en joc

El factor pista entra en joc

L’eliminatòria entre el Barça i el Llevant es decidirà al Palau a partir del proper divendres (21:15h, en directe Esport3)

El Barça Lassa ha tornat aquest dilluns a l’activitat per començar a preparar el segon partit contra el Llevant (divendres, 21:15h, Palau Blaugrana). Després de la derrota a Paterna (5-3), els de Plaza han de fer valer el factor pista per superar al Llevant i accedir a semifinals. El Palau decidirà l’eliminatòria. Si l’equip aconsegueix guanyar el proper divendres i força el desempat, el tercer partit també es disputaria al Palau el proper diumenge a les 20:30h.

El Palau, decisiu

El Barça afronta el desenllaç de l’eliminatòria contra el Llevant amb l’avantatge de tenir l’afició de costat en el moment decisiu. La temporada passada, sense anar més lluny, l’equip va guanyar els quatre partits de playoff que va disputar al Palau. I aquesta temporada l’objectiu és clar: tornar a convertir el Palau en un fortí i fer valer el factor pista a favor que l’equip s’ha guanyat a pols durant la lliga regular.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut