Morabanc Andorra – Barça Lassa: Remuntada al Principat! (79-82)

Morabanc Andorra – Barça Lassa: Remuntada al Principat! (79-82)

Un gran segon temps dels blaugrana certifica el 25è triomf a la competició regular

El Barça Lassa ha superat el Morabanc Andorra (79-82) al Principat, en el duel corresponent a la 32a jornada de la Lliga Endesa. Amb aquest triomf, els de Pesic sumen 25 victòries i set derrotes i es mantenen –a falta de dues jornades per acabar la fase regular– en la lluita amb el Kirolbet Baskonia i el Reial Madrid per a les primeres posicions de la Lliga Endesa. El màxim anotador blaugrana ha estat Heurtel, amb 19 punts i un 16 de valoració.

El partit s’ha iniciat amb força imprecisions ofensives per als blaugrana. Tanmateix els locals han portat la batuta del joc en els primers compassos del duel (14-6, min 5). La intensa defensa andorrana combinada amb l’encert ofensiu andorrà ha significat el definitiu 29-16 al final del primer període.

Heurtel aguanta l’huracà ofensiu al Principat

Els blaugrana, a partir d’un esplèndid Thomas Heurtel –que ha arribat al descans amb 13 punts–, han aguantat l’embranzida ofensiva dels homes d’Ibon Navarro, que han anat per davant en tot moment. Al final del segon quart s’ha arribat amb el 48-39 favorable als locals.

Reacció blaugrana

Després del pas pels vestidors, els de Pesic han sortit decidits a capgirar l’electrònic. Un estrident parcial de 2 a 9 favorable als culers (50-46) ha escurçat distàncies en el duel. Tot i que l’intercanvi de cops entre ambdós conjunts ha estat constant, un poderós Oriola –amb 8 punts consecutius– ha situat el Barça Lassa per primera vegada per davant en el marcador (58-59, min 27). Els culers han portat el ritme en el tram final de tercer període i un triple de  Ribas més una cistella sobre la botzina d’Heurtel han situat el màxim avantatge culer (62-66, min 30).  

Certifiquen la remuntada

En el darrer assalt la batuta ha estat de color blaugrana. A partir del control del rebot defensiu i l’encert des del triple, els de Pesic han agafat una distància solvent en el matx (69-77, min 37). En el tram final, tot i l’empenta local, els barcelonistes han obtingut el 25è triomf en la competició regular, que els deixa immersos en la batalla per les primeres places a falta de dues jornades per finalitzar la fase regular.

LA FITXA TÈCNICA

MoraBanc Andorra, 79
Barça Lassa, 82

MoraBanc Andorra: Albicy (10), Vitali (13), Upshaw (4), Shurna (2) i Diagne (16) –cinc inicial– Luz (6), Walker (3), Colom (-), Jelinek (10), Ennis (11), Sane (-) i Jordan (4)

Barça Lassa: Pangos (6), Blazic (-), Claver (7), Singleton (10) i Pustovyi (6) –cinc inicial– Seraphin (4), Ribas (6), Hanga (12), Heurtel (19) i Oriola (12)

Parcials: 29-16 /48-39 (descans) 62-66 / 79-82

Àrbitres: Antonio Conde, Vicente Bultó i Javier Torres

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut