David Roca i Jorge Pérez, dos debuts més al primer equip

David Roca i Jorge Pérez, dos debuts més al primer equip

El dos jugadors del filial es van estrenar aquest divendres a la pista del Teucro amb el conjunt de Xavi Pascual, en un partit en què també van tenir minuts Diocou, Klein, Pascual i Knorr

Xavi Pascual continua donant protagonisme als joves jugadors del filial per reforçar el treball del primer equip. El tècnic blaugrana sempre ha explicat que els jugadors del segon equip “ajuden molt” i que la seva presència amb els grans és “una recompensa” i un senyal que la feina que es fa a la base és bona. Aquest divendres, a Pontevedra, Xavi Pascual va fer debutar dos jugadors més del filial en el partit de la jornada 28 de la Lliga Asobal contra el Condes de Albarei Teucro. David Roca, lateral dret, i Jorge Pérez, porter, van tenir els seus primers minuts amb el primer equip.

El lateral de Terrassa, amb el 89 a l’esquena, va sortir a la pista en l’equador de la primera part en el lloc de Jure Dolenec, mentre que el porter aragonès va substituir Kevin Möller en els últims 10 minuts. Eren els primers minuts per a ells, però també van participar Mamadou Diocou, Jannek Klein, Àlex Pascual i Juri Knorr.

En acabar el partit, Xavi Pascual va valorar la participació de tots ells: “Han sortit una mica nerviosos a l’inici, és normal, però els he vist bé. El David ens ha ajudat molt en defensa i en atac a la primera part, i el Jorge ha pogut jugar els darrers 10 minuts”. “Estic content per ells dos i per tota la gent que treballa a les categories inferiors, perquè veiem que podem donar oportunitats als nanos joves, tot i la dificultat de quedar-se al primer equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut