Barça Lassa - València Basket: Partit de màxima exigència al Palau

Barça Lassa - València Basket: Partit de màxima exigència al Palau

Els blaugranes reben al Palau el Valencia Basket, un dels equips més en forma de la competició

El Barça Lassa rep aquest divendres, a les 21.30h i en directe per #Vamos de Movistar + (Dial 8), el València Basket en la que serà la 31a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que lideren la competició amb un balanç de 24 triomfs i sis derrotes, saben que no poden fallar si volen acabar en el primer lloc la Lliga regular.

El rival

Compta amb un equip amb molta experiència i que es troba en un gran moment de forma. El seu millor home és el pivot Bojan Dubljevic, que té una mitjana de 13 punts i una valoració de 16,6, sent el jugador més valorat de la competició. El segueixen jugadors de primer nivell com Will Thomas, que està fent un gran curs (10,6 punts); Matt Thomas (11,4 punts i un 48% en triples), Sam Van Rossom o Doornekamp (47% en triples). També caldrà estar ben atents a altres homes com Vives, Tobey, Labeyrie o San Emeterio.

El Barça

Afronta el primer dels dos partits que disputarà aquesta setmana. Sense Ante Tomic, que segueix amb molèsties musculars a la cama esquerra, i serà baixa per al partit, els de Svetislav Pesic afronten el matx contra un rival que també té moltes coses en joc, ja que es troba immers en la lluita per la quarta plaça i voldrà assegurar-la quan abans millor. El Barça, doncs, està avisat del perill i del gran moment valencià.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut