El minut a minut de la Final Four de la Lliga Europea

El minut a minut de la Final Four de la Lliga Europea

L'equip ha caigut contra el Porto en una cruel tanda de penals

Dissabte, 11 de maig

🏑 20.45h: Finalitzem la nostra cobertura de la Lliga Europea després de la classificació agònica de l'Sporting de Portugal a la gran final, després de derrotar el Benfica (5-4) davant un pavelló ple. L'organitzador s'enfrontarà al Porto aquest diumenge a les 18.00h. Per part del Barça Lassa, malgrat que l'equip ho ha donat tot, no ha pogut ser. Ens aixecarem. Gràcies per tot el vostre suport, culers! Força Barça!

🎥 19.00h: Així ha estat un duel molt igualat, decidit en la loteria dels penals, on al Barça Lassa li ha sortit creu aquest cop.

17.00h: Les declaracions dels protagonistes després de la derrota.

😔 15.00h: No ha pogut ser. L'equip no podrà lluitar pel títol després de caure en una tanda de penals molt tensa contra el Porto (1-1, 0-1).

Barça Lassa - Porto

 

🏑 11.15h: Els dos equips ja escalfen sobre la pista lusitana. En 45 minuts comença l'apassionant semfiinal de la Lliga Europea contra el Porto!

09.30h: Bon dia des de Lisboa! S'acosta l'hora del partidàs contra el Porto! El Barça Lassa ja ha esmorzat al seu hotel i, després de la sessió de vídeo prèvia al matx, es dirigirà cap al Pavilhão João Rocha.

Divendres, 10 de maig

👍 20.30h: L'equip ja descansa a l'hotel amb un sol objectiu: superar el Porto a les semifinals aquest dissabte al matí (13.00h, Barça TV i streaming a www.fcbarcelona.cat)

📸 Algunes imatges de la sessió al João Rocha!

👌 18:15h: L'equip ja ha finalitzat la seva sessió d'entrenament oficial al pavelló que acollirà la Final Four i ja pensa en el matx contra el Porto (13.00h, hora de Barcelona). 

⚔ Cara a cara! Marc Gual vs. Pau Bargalló! Qui haurà vençut? Els dos jugadors del Barça Lassa es van reptar amb Barça TV com a testimoni. No t'ho perdis! 👇

⏰ 17.00h: Ja ha finalitzat la roda de premsa oficial de la Final Four, i aquestes són les declaracions més destacades dels protagonistes:

🗣 Edu Castro: La il·lusió és la de guanyar el títol, però només existeix, de moment, el partit de dissabte contra el Porto. Venim amb l’alegria de l’any passat i mirarem de repetir-la, conscients que potser estem en la competició més igualada dels últims anys, amb tres equips portuguesos a la Final Four”.

🗣Castro: "Ser favorit a vegades juga a favor i a vegades juga en contra".

🗣Castro: "És una Final Four en la qual m'encanta ser-hi, i en la qual també m'agradaria ser a la graderia per gaudir dels grans partits que veurem".

🎙 Guillem Cabestany, entrenador del Porto: "És una motivació més jugar contra el Barça Lassa, per intentar que aquesta vegada el penal, la pròrroga o durant els 50 minuts acabem guanyant. Sabem a qui ens enfrontem i la pila de Copes d'Europa que tenen a les esquenes. Però això ens empeny a que, aquest cop, sigui per la nostra victòria".

🎙 Paulo Freitas, entrenador de l'Sporting CP: "Arribem amb la voluntat de guanyar, ambició de fer-ho bé i amb humilitat. El Benfica és un adversari de molta qualitat, és una Final Four i estem parlant d'un derbi. Som conscients de les dificultats, però confiem en la victòria".

🎙 Alejandro Domínguez, entrenador del Benfica: "La historia no crea favoritismes. Hem estudiat molt l'Sporting i intentarem plantar cara. Ells juguen a casa, però aquest fet no crec que marqui la diferència".

15.00h: 🔝 Fins i tot els stewards de l'aeroport de Lisboa han demanat autògrafs a João!

Arribada del Barça Lassa a Lisboa

13.30h: L'expedició ja ha arribat a l'hotel després d'aterrar a les 13.30 h (hora local) i ja descansa abans de la roda de premsa oficial de la competició i de l'entrenament, que serà a les 17.00 h a Lisboa, les 18.00 h a Barcelona.

10.15h: L'equip ja és a l'avió preparat per marxar. Lisboa ens espera!

El viatge a Lisboa

09.00h: Bon dia culers! L'expedició blaugrana, a punt per posar rumb a l'aeroport.

Dijous 9 de maig

🎬 17.00h: Passat i present reunits. Ramon Pons, porter de la primera Copa d'Europa de l'hoquei patins blaugrana, i João Rodrigues es van citar als vestidors del Palau Blaugrana per parlar de l'èxit del llibre Història de l’hoquei patins blaugrana. I les càmeres de Barça TV en van ser testimoni:

📝 15.00h: Entrevista exclusiva! Matias Pascual analitza al portal web del Club com encara l'equip la Final Four. El defensa argentí assegura que contra el Porto "el partit es decidirà en els petits detalls" i espera, si tot va bé, “dues finals molt intenses”.

Matias Pascual, fent malabarismes amb la bola

 ¡No serà gens fàcil però... #Volemla23!

L'agenda blaugrana

 📅 Dissabte 11 de maig

🏑 13.00h (hora de Barcelona, en directe a Barça TV i www.fcbarcelona.cat): Semifinals de la Lliga Europea, Barça Lassa - Porto.

❗ En cas de victòria, es disputaria la final el diumenge 12 de maig a les 18.00h (hora local, +1 a BCN) al Pavilhão João Rocha.

📅 Divendres 10 de maig

- 10.15: Viatge a Lisboa.
- 15.30 (hora local, +1 a BCN): roda de premsa dels quatre entrenadors a l'Auditori del Pavilhão João Rocha.
- 17.00 (hora local, +1 a BCN): entrenament del Barça Lassa a l'escenari de la Final Four.

🎥 12.45h: Les valoracions d'Edu Castro, Sergi Fernández, Egurrola i Pablo Álvarez 👇

📸 12.30h: Així va ser l'últim entrenament + Media Day abans de viatjar a Portugal!

12:00h: 👋 Hola! Comença un cap de setmana que pot ser històric. El Barça Lassa lluitarà, al Pavilhão João Rocha, per revalidar el títol de la Lliga Europea aconseguit el 2018 a Porto, contra l'amfitrió, al Dragão Caixa. Un rival que es torna a trobar el conjunt blaugrana en el seu camí, ja que serà el rival a la semifinal (13.00h, hora de Barcelona i que es podrà seguir a Barça TV i www.fcbarcelona.cat).

ℹ En cas de classificació, espera el Benfica o l'Sporting de Portugal, l'organitzador de l'esdeveniment aquest any 2019. Amb l'esperança que l'equip repeteixi títol, seguirem al detall tots els esdeveniments que passin durant l'estada dels d'Edu Castro a Lisboa, que busquen aixecar la 23a Lliga Europea de l'hoquei patins blaugrana!

El minut a minut de la Final Four de la Lliga Europea
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut