El número 98 de la REVISTA BARÇA, ja disponible en format multimèdia

El número 98 de la REVISTA BARÇA, ja disponible en format multimèdia

Tots els socis i sòcies poden accedir gratuïtament a aquesta nova versió de la publicació descarregant-se l’aplicació FC BARCELONA REVISTA

El número 98 de la REVISTA BARÇA, que ha arribat durant els últims dies en format físic a casa dels socis, ja es pot llegir també en format multimèdia. Es tracta del segon número de la REVISTA BARÇA que es pot consultar en aquest format després que el Club estrenés aquesta nova versió el mes de febrer, amb el número 97.  

En aquesta edició Leo Messi i Vicky Losada comparteixen portada per simbolitzar la unió de l’equip femení i masculí en una mateixa filosofia i objectius esportius. La publicació recull l’evolució de l’equip femení durant els últims temps i les accions a favor de la igualtat en el món de l’esport que el Club ha impulsat recentment. Valverde, De Jong i Navarro són alguns dels altres protagonistes d’aquesta publicació que també destaca la connexió esportiva entre Messi i Alba i la incorporació de Pau Gasol com a ambaixador del Club.

El format multimèdia de la revista manté la majoria de reportatges de l’edició impresa, però canvia completament la manera de presentar-los. Galeries de fotos, vídeos, efectes visuals i infografies de dades ajuden a completar els articles de manera amena i interactiva. L’objectiu ha estat fer evolucionar la publicació per apropar-la encara més al soci i fer més còmode el consum dels seus continguts.

Com descarregar l’APP de la ‘Revista Barça’

Per accedir a la versió en format multimèdia els socis i sòcies han de descarregar-se gratuïtament l’aplicació FC BARCELONA REVISTA, disponible a Google Play per als dispositius Android i a Apple Store per als del sistema iOS. Per accedir a la publicació cal introduir la clau de soci i el codi personal i escollir l’idioma en què es vol llegir: català o castellà.

Passos que cal seguir: 

1.        Buscar l’app a Apple Store (iOs) o Google Play (Android).

2.       Cercar ‘FC Barcelona Revista’.

3.       Descarregar l’app (apareix nova icona a l’escriptori).

4.       Apareix ls pantalla de ‘login’ de socis.

5.       Introduir la clau de soci i el codi personal. Acceptar la política legal i de privacitat.

6.       Apareix el quiosc. Es pot triar ‘seleccionar idioma’ a l’extrem superior dret.

 
Com es pot aconseguir la clau de soci i el codi personal?

La clau de soci és un número que es pot trobar en el carnet de soci i el codi personal o PIN és una clau que s’entrega en el moment de formalitzar l’alta de soci o que es pot recuperar en qualsevol moment per dues vies: els titulars poden fer-ho de manera presencial a l’OAB o a través del web del Club, accedint a l’apartat de socis, tràmits online i seguint els passos per obtenir el codi personal.

Per descarregar la revista només caldrà posar la clau i el codi una vegada, i si permetem que ens enviïn notificacions, ens enviaran una notificació ‘push’ cada vegada que hi hagi una actualització de la revista o es pugui descarregar un número nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut