Arrenca el play-off contra el Llevant

Arrenca el play-off contra el Llevant

Andreu Plaza qualifica de “perillós” el rival i recorda que l’equip només va guanyar per la mínima a Paterna en el partit de la Lliga regular

Comença el play-off pel títol amb una eliminatòria de quarts Barça Lassa-Llevant programada al millor de tres, però amb una trampa: el primer partit a València (divendres, 21h, Esport3). “Sempre hem reivindicat que l’equip que té el factor pista a favor hauria de jugar el primer partit a casa, perquè, tal om es fa ara, l’avantatge queda diluït”, ha dit Plaza a la prèvia.

Rival perillós

Plaza ha qualificat el Llevant de rival “perillós”, i ha recordat que el Barça només va guanyar per la mínima i remuntant el partit de la fase regular a Paterna (2-3). “La clau serà superar la seva defensa a primera línia, que és molt agressiva i enganxosa”, avisa el tècnic.

Tots els jugadors disponibles

El Barça arriba al partit sense baixes. Plaza s’enduu els quinze jugadors disponibles a València i no descartarà cap jugador fins als instants previs del partit. El tècnic reconeix que l’equip arriba “amb confiança” després de guanyar la Copa del Rei, però adverteix que “l’esport no té memòria i toca tornar a començar de zero”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut