Vota l’All-Star Team de la Champions!

Vota l’All-Star Team de la Champions!

A través de l’App de la VELUX EHF Final Four, els seguidors poden escollir els millors jugadors de la competició aquesta temporada; el Barça Lassa compta amb sis nominats

Com cada temporada, la EHF engega l’elecció dels millors de la Lliga de Campions quan s’apropa el final de curs. Només queda la disputa de la VELUX EHF Final Four, en la qual el Barça Lassa s’enfrontarà al Vardar en semifinals. Abans de la cita al Lanxess Arena de Colònia, els seguidors de l’handbol són els encarregats d’escollir quins jugadors han estat els millors en cada posició, així com el millor entrenador.

La votació, en aquesta ocasió, es fa exclusivament a través de l’App de la VELUX EHF Final Four (disponible a les plataformes iOS i Android). Cal descarregar-la i votar per categories. El Barça Lassa és un dels equips amb més presència en les llistes de candidats en cada posició.

Aquests són els representants culers en l’All-Star Team de la EHF Champions League: Gonzalo Pérez de Vargas (porter), Dika Mem (lateral dret), Aleix Gómez (extrem dret), Thiagus Petrus (defensor), Ludovic Fabregas (jugador jove) i Xavi Pascual (entrenador). Les llistes van ser escollides pels tècnics participants en la competició, els membres del Forum Club Handball i els corresponsals de premsa de la EHF. En l’última fase, la de la votació, són els seguidors qui escolliran els millors a través de l’App.

La votació finalitzarà el dia 29 de maig, i els guanyadors seran anunciats el dia 31 a Colònia, en la jornada prèvia a les semifinals de la Lliga de Campions. Ja pots votar pels membres del Barça Lassa!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut