Edu Castro: “Serà una de les Final Four més disputades”

Edu Castro: “Serà una de les Final Four més disputades”

El tècnic blaugrana ha assegurat que l’equip anirà a Lisboa “a imposar el seu estil per guanyar”

Lisboa s’acosta cada vegada més, i aquest dimecres, Edu Castro i Sergi Fernández han atès els mitjans de comunicació abans de viatjar aquest divendres a la capital portuguesa per disputar la Final Four de la Lliga Europea al Pavilhão João Rocha.

L’equip se les haurà de veure a les semifinals amb el Porto (12.00h, una hora més a Barcelona), a qui ja va superar en la final del 2018 al Dragão Caixa, i a qui ha vençut en les finals de la Copa Continental i la Intercontinental en aquest curs 2018/19.

Per al tècnic blaugrana, el de Guillem Cabestany “és un equip farcit de jugadors meravellosos que et poden complicar qualsevol partit”. Segons Castro, el Porto “pot jugar a coses diferents”, però ha assegurat que tant ell com el seu staff els tenen ben estudiats i que no esperen ser sorpresos.

Entrenament i Media Day del Barça Lassa abans de la Final Four de la Lliga Europea

El Barça Lassa contra Portugal

El Barça Lassa haurà d’afrontar una ‘croada’ contra tres conjunts portuguesos a Lisboa, un fet inèdit amb l’actual format de la competició. Una “Final Four de modalitats”, ja que hi han arribat quatre equips de futbol amb seccions poliesportives. Per això, el preparador blaugrana ha alertat de la motivació que viurà l’Sporting de Portugal, l’amfitrió, després de proclamar-se campió d’Europa de futsal a Almaty.

Tot i les recents victòries del Barça Lassa contra el Porto, Edu Castro ha advertit que “la història no jugarà el partit” i ha recordat que “tot començarà de zero quan comenci la semifinal”. Si el tècnic gallec arriba a la final, sumarà el seu partit 100 a la banqueta blaugrana, una efemèride que ha indicat, entre somriures, que “fa vertigen” i ha volgut reconèixer la feina del seu staff tècnic: “el que ens encoratja a seguir és fer l’equip millor” ha reconegut.

Sergi Fernández: "Ens hi deixarem la pell"

D’altra banda, Sergi Fernández ha assegurat que l’equip “arriba amb la màxima confiança, ja que hem fet una feina molt bona” i ha explicat que, al llarg del curs, l’equip ha evolucionat en conceptes de joc. “La temporada ha estat molt bona, i anirem a deixar-nos la pell a la pista”, ha indicat.

Alhora, ha reconegut que la Lliga Europea “és la competició que fa més il·lusió” perquè és la competició més difícil pels bons reforços signats pels equips portuguesos. “Sabem que anem a territori hostil a lluitar contra tots”, ha assenyalat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut