Ja preparen el playoff

Ja preparen el playoff

El Barça Lassa ha tornat a l’activitat amb la ment posada en el primer partit de quarts contra el Llevant a Paterna (divendres, 21h, Esport3)

Després de dos dies de festa, els campions de la Copa del Rei han tornat a l’activitat aquest dimecres per començar a preparar el debut al playoff a la pista del Llevant (divendres, 21h, Esport3). Amb el doblet de Copes a la butxaca, l’equip afronta amb la moral pels núvols i pletòric de confiança el repte de l’assalt a la lliga i la conquista del triplet.

Plantilla al complet

Andreu Plaza compta amb els 15 jugadors del primer equip disponibles per afrontar el playoff. Les lesions han respectat a una plantilla que ha demostrat un gran nivell de preparació física en les dues Finals Fours consecutives que s’han disputat.

Calendari atapeït

L’equip té només dos dies sencers per preparar el perillós partit de divendres a la pista del Llevant. Recordem que és un playoff al millor de tres, amb la particularitat que es juga el primer partit a la pista de l’equip que té el factor pista en contra. El segon partit serà al Palau el proper divendres dia 17/5 a les 21:15h; i el tercer, si fos necessari, seria també al Palau el diumenge dia 19/5 a les 20:30h.

Entrega de copes al Museu

Aquest dijous a les 13h, després d’una nova sessió d’entrenament al Palau, es farà l’entrega de les Copes d’Espanya i del Rei al Museu del Club. L’acte serà obert als mitjans de comunicació i comptarà amb la presència del directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, el manager Txus Lahoz, l’entrenador Andreu Plaza i els capitans Sergio Lozano i Dyego. L’equip viatjarà a València el mateix divendres al matí, unes hores abans del debut al playoff a Paterna.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut