El proper dilluns, entrenament de portes obertes

El proper dilluns, entrenament de portes obertes

Els socis i aficionats podran gaudir, de manera gratuïta, d’una sessió del Barça Lassa (11.45 h) al Palau Blaugrana amb regals i moltes sorpreses

El proper dilluns 13 de maig els socis i aficionats del Barça Lassa d’handbol, grans i petits, podran gaudir d’un entrenament de portes obertes al Palau Blaugrana. A les 11.45 hores, el conjunt de Xavi Pascual obrirà al públic un dels seus entrenaments abans d’encarar les setmanes més importants de la temporada, abans de centrar tota l’atenció en la preparació de la VELUX EHF Final Four de la Lliga de Campions.

Serà una jornada festiva plena de sorpreses, jocs i regals per a tothom. L’entrada serà gratuïta, i s’hauran de retirar prèviament a les taquilles del Bulevard, on n’hi haurà una oberta per a tal efecte. També hi ha l’opció de demanar entrades col·lectives des d’escoles o associacions, i en aquest cas s’hauran de demanar a través d’un correu electrònic a handbol@fcbarcelona.cat, confirmant el nombre d’entrades sol·licitades i el nom de la persona responsable. En aquest cas, les entrades es recolliran al Centre d’Acreditacions.

La cita serà a les 11.45 hores del dilluns 13 de maig, i abans es farà la cloenda del programa Barnambol amb la disputa de diversos partits dels més petits sobre la pista del Palau. La millor oportunitat per conèixer de ben a prop els jugadors del Barça Lassa i com s’entrenen. No t’ho perdis!!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut