Quatre finals per assegurar el primer lloc

Quatre finals per assegurar el primer lloc

Els de Pesic disputen les últimes quatre jornades de la Lliga Regular contra equips que tenen molt en joc

Queden 4 jornades per finalitzar la Lliga Regular de la Lliga Endesa i el Barça Lassa busca acabar en una primera posició que fa moltes setmanes que ocupa. Té el mateix balanç de victòries i derrotes que el Reial Madrid (24-6) i és líder gràcies al ‘basket average’ després d’haver superat els blancs en els dos partits. El gran repte és seguir mantenint la primera posició perquè aquesta donaria avantatge de camp de totes les eliminatòries del Playoff.

Setmana de dos partits

Tots ells, els quatre equips que jugaran contra el Barça Lassa, tenen moltes coses en joc i, per tant, els partits encara seran més durs i intensos. Els primers dos rivals que tindran els homes de Pesic seran el València Basket (divendres 10 de maig, a les 21:30h, al Palau) i el MoraBanc Andorra (diumenge 12 de maig, a les 19:30h, al Principat).

El primer d’ells és actualment el quart classificat amb un balanç de 20-10 i busca mantenir la posició, que li donaria avantatge de pista en els quarts de final. Té l’Unicaja al darrere, però amb un marge de dues victòries, i l’equip de Jaume Ponsarnau, que es troba en un gran moment de forma, vol assegurar com abans millor la quarta plaça.

Pel que fa al MoraBanc, l’equip d’Andorra es troba immers en la lluita per al Playoff i és conscient que només li val guanyar els partits que queden per poder optar a una de les vuit places. Actualment té un balanç de 14-16 i es troba a dos partits del Saragossa, que és vuitè amb 16-14.

Lluita pel descens

Els dos últims partits del Barça Lassa a la Lliga Regular seran contra el Guipúscoa Basket (19/5, a les 12:30h) i el Monbus Obradoiro (26/5, amb horari per determinar). En el cas de l’equip basc, actualment, es troba fora de les posicions de descens un cop aconseguida la 10a victòria del curs, però la igualtat a la zona baixa és molt gran i un triomf o una derrota poden certificar la salvació o el descens. Mateixa situació que l'Obradoiro, que té 11 triomfs, i que pot arribar a l’última jornada amb la permanència assegurada o immers en la lluita per la salvació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut