Sandra Paños repeteix Trofeu Zamora

Sandra Paños repeteix Trofeu Zamora

La portera alacantina ha estat la menys golejada de la Lliga en tres de les quatre temporades que porta de blaugrana

Tot i no aconseguir l’objectiu de ser campió, són evidents els bons números col·lectius i individuals del Barça Femení a la Lliga. Amb 78 punts, ha assolit el millor registre des del 2014. A més, ha acumulat 94 gols a favor (dos menys que el campió Atlètic de Madrid) i ha estat l’equip menys golejat, amb 15 en 30 jornades. D’aquesta manera, Sandra Paños s’ha fet, de nou, amb el Trofeu Zamora.

La portera alacantina ha encaixat 11 dianes en els 27 compromisos que ha disputat en el campionat (0,4 per partit). Es tracta d’una peça clau en la temporada històrica del Barça Femení, en la que ha s’ha classificat per primera vegada per una final de la Lliga de Campions sense rebre un sol gol ni en els vuitens, ni en els quarts ni en les semifinals.

Amb tot, Paños revalida el Trofeu Zamora que ja va recollir a la temporada anterior, curiosament amb idèntiques xifres (11 gols en 27 partits). És la tercera vegada que s’erigeix en la portera menys golejada de la Lliga –la primera va ser el 2016- en les quatre campanyes que porta a la disciplina culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut