La Final Four de Colònia queda definida

La Final Four de Colònia queda definida

Barça Lassa, Telekom Veszprém, Vive Kielce i HC Vardar lluitaran els propers 1 i 2 de juny pel regnat a Europa; aquest dimarts, a les 12:00 hores, es farà el sorteig dels encreuaments

Després de vuit mesos de competició i 16 partits de màxima exigència, el Barça Lassa ja té la plaça assegurada a la VELUX EHF Final Four, que aquest diumenge va acabar de confirmar la resta de participants. El Telekom Veszprém hongarès havia certificat la seva classificació el dissabte, just abans que els blaugranes, en eliminar el Flensburg. Quedaven dos equips per confirmar el quadre final, i el Vive Kielce i el HC Vardar van fer bons els resultats de l’anada per classificar-se. Tots quatre equips classificats han sortit del grup A, en què el Barça Lassa va acabar primer amb 24 punts de 28 possibles.

Les quatre eliminatòries havien tingut resultats clars en els duels d’anada, però tot s’havia de confirmar a la tornada. El Barça Lassa, que havia guanyat a Nantes (25-32), va repetir triomf al Palau Blaugrana (29-26) i va poder celebrar una nova classificació per a la Final Four, la setena en 10 edicions. El mateix va fer el Veszprém, que després de guanyar a Flensburg (22-28) ho va tornar a fer a casa seva (29-25).

En canvi, el Kielce i el Vardar van haver de patir en la tornada per administrar l’avantatge inicial. El conjunt polonès havia superat clarament al París Saint-Germain en l’anada (34-24), però els francesos no es van rendir i van estar a prop de capgirar l’eliminatòria a la seva pista. Finalment el triomf per 35-26 no va ser suficient, i l’equip de Talant Dushjebaev tornarà a Colònia. Al Vardar macedoni li va passar quelcom semblant. Després del +9 de l’anada contra el Pick Szeged (31-23), va anar per darrere durant tota la tornada, però va reaccionar a temps per perdre de només quatre gols a Hongria (29-25) i va segellar la seva presència a la Final Four.

Un cop coneguts els quatre participants, aquest dimarts se celebrarà el sorteig dels encreuaments. El Palau Flora de Colònia acollirà l’acte en què es coneixeran els enfrontaments de semifinals que es disputaran l’1 de juny al Lanxess Arena, així com els torns dels dos partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut