A buscar el doblet de Copes!

A buscar el doblet de Copes!

Després de guanyar la Copa d’Espanya, ara el Barça Lassa busca la sisena Copa del Rei de la seva història en la repetició de la final de la temporada passada contra el Jaén (18.30h, Cuatro)

Fa un any, a Càceres, el Barça Lassa va reconquerir la Copa del Rei davant del Jaén amb un gol a la pròrroga de Jesús Aicardo. Avui, a Ciudad Real, els dos equips es tornen a citar en una nova final, la tercera entre Barça i Jaén dels últims anys. El 2015, també a Ciudad Real, el Jaén guanyava la Copa d’Espanya al Barça (6-4). I la temporada passada, la ja citada victòria blaugrana a la final de la Copa del Rei de Càceres (4-3).

Busquen el doblet

Per al Barça Lassa serà la segona final de la temporada, després de conquerir la Copa d’Espanya a València davant d'ElPozo (1-2). Els de Plaza tenen ara la gran oportunitat de fer doblet de Copa d’Espanya i Copa del Rei, una fita que no s’aconsegueix des del 2013 i que només s’ha assolit tres vegades en tota la història (2011, 2012 i 2013). Curiosament, les tres vegades l’equip també va acabar conquerint la Lliga. També serà una cita històrica per al Jaén, que busca la primera Copa del Rei i ampliar un palmarès que ja compta amb dues Copes d’Espanya (2015 i 2018).

Final plena d’al·licients

El principal atractiu de la final Barça-Jaén és que suposa la repetició de l’última final de Copa del Rei i de la final de Copa d’Espanya del 2015. Sense perdre de vista que Boyis i Dídac (Barça) i Rafa López (Jaén) s’enfronten al seu exequip. En els tres precedents d’aquesta temporada, tres victòries del Barça: partit de Lliga a Jaén (1-7), partit de Lliga al Palau (4-2) i quarts de final de la Copa d’Espanya a València (3-0). Els dos equips afronten la final amb les plantilles al complet, sense baixes significatives. El desenllaç es podrà seguir a Cuatro, a partir de les 18.30h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut