Herbalife Gran Canària - Barça Lassa: Objectiu tornar al camí de la victòria

Herbalife Gran Canària - Barça Lassa: Objectiu tornar al camí de la victòria

Els de Pesic afronten el tercer partit en cinc dies i són conscients de la importància i la dificultat del partit

El Barça Lassa visita aquest diumenge, a les 19.30h i en directe per #Vamos de Movistar + (Dial 8), l’Herbalife Gran Canària en la que serà la 30a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que han caigut en els últims tres partits disputats (Joventut, Efes i Baskonia), volen refer-se i tornar al camí de la victòria el més aviat possible. Els homes de Pesic tenen al Gran Canària Arena la primera possibilitat.

El rival

Ha disputat l’Eurolliga aquest curs i durant la temporada ha estat per la zona baixa de la classificació a l’ACB. Però, des de l’arribada de Pedro Martínez a la banqueta, l’equip canari ha ofert la seva millor versió i s’ha anat allunyant de la zona de perill i s’apropa a la permanència –té un balanç de d’11 triomfs i 18 derrotes. El seu millor jugador és l’exblaugrana Eriksson, amb una mitjana de 12,8 punts i un encert des de l’exterior del 46%. El segueixen el pivot Wiley, fitxat durant les últimes setmanes, i que anota 15,2 punts i agafa 4,6 rebots per matx. Homes com Clevin Hannah, DJ Strawberry, Oliver, Radicevic, els exblaugranes Paulí i Rabaseda, o altres jugadors interiors com Balvin, Vene, Pasecnicks poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Afronta el tercer partit en cinc dies o el que és el mateix: el sisè en els últims 12 dies. L’equip blaugrana va caure aquest divendres passat contra el Baskonia al Palau Blaugrana i ara mateix està empatat amb el Reial Madrid a la classificació amb 23 triomfs i sis derrotes. Això sí, els blaugranes estan per davant gràcies a l’average, després d’haver superat els blancs en els dos partits de Lliga. Ante Tomic, amb molèsties musculars, és baixa per al partit i Artem Pustovyi ocupa el seu lloc a la convocatòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut