Local

Màxima expectació per rebre el Nantes

El Palau Blaugrana lluirà l’aspecte de les grans tardes europees en el duel de tornada dels quarts de final de la Champions; la venda d’entrades va a ritme de rècord i en queden poques disponibles

Després de 10 mesos de competició, aquest dissabte arriba el partit clau per al Barça Lassa per complir amb el primer objectiu: arribar a la Final Four de la VELUX EHF Champions League. Es disputa el partit de tornada dels quarts de final, l’últim pas previ per assegurar el bitllet per a Colònia. A les 19:30 hores, el Palau Blaugrana viurà una d’aquelles tardes d’espectacle europeu, i l’afició està responent a la importància de la cita contra el HBC Nantes francès.

A tres dies per al partit, la venda d’entrades va a ritme de rècord, i només hi ha disponibles localitats situades als balcons, amb visibilitat reduïda. Durant el matí d’aquest dimecres, la xifra d’entrades venudes superava les 2.600, i s'apropa al màxim històric d’aquesta dada, registrat en el duel de vuitens de la temporada passada contra el Montpeller. Aleshores se’n van vendre 2.696, així que s’està a punt de superar el millor registre.

Aquells aficionats que encara no tinguin la seva entrada són a temps d’assegurar-se el seient per viure el millor espectacle de l’handbol europeu. El Barça Lassa arriba al partit amb un avantatge de set gols, després de la gran victòria a Nantes per 25-32. Tot i així, a aquestes alçades de competició, i amb l’actual subcampió al davant, res està fet. Queden 60 minuts d’eliminatòria, i el paper del Palau i de l’afició serà clau per anar a Colònia.

ACONSEGUEIX LA TEVA ENTRADA. EN QUEDEN POQUES!!

Més notícies aquí