Visita amb accent argentí a l’Escola Els Llorers de Barcelona!

Visita amb accent argentí a l’Escola Els Llorers de Barcelona!

Pablo Álvarez i Matias Pascual han promocionat l’hoquei patins al centre educatiu, on han estat rebut com a flamants campions de l’OK Lliga

“Campions!, Campions!”, així han estat rebuts Pablo Álvarez i Matias Pascual pels nens i nenes l’Escola Els Llorers de Barcelona. En la visita realitzada aquest dimarts, els dos jugadors argentins del Barça Lassa han respòs les innocents preguntes dels més petits i, davant més d’un centenar d’alumnes, han mostrat les seves habilitats amb la bola. Per últim, han regalat un somriure a cadascú amb l’entrega d’un pòster signat i d’una bandera blaugrana.

El golejador Pablo Álvarez ha destacat les boniques emocions que implica “compartir aquestes vivències amb els més petits” i el defensa Matias Pascual ha desitjat que visites com aquestes “serveixin per apropar l’hoquei”.

Ambdós s’han mostrat molt agraïts per la rebuda dels nens i nenes després d’haver-se convertit en campions de l’OK Lliga el passat divendres a Igualada. El següent partit de l’equip serà aquest diumenge 5 de maig (12.00 hores) al Palau contra el Lloret. Llavors ja es podrà pensar en la Final Four de Lisboa!

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut