El binomi Barça-Barcelona, protagonista a la Fira Internacional del Llibre de Buenos Aires

El binomi Barça-Barcelona, protagonista a la Fira Internacional del Llibre de Buenos Aires

Representants institucionals del Barça han exposat en aquest esdeveniment de referència literària la projecció del Club i la seva vinculació inherent a la ciutat

Barcelona és la ciutat convidada d’honor de la 45a edició de la Fira Internacional del Llibre de Buenos Aires. En aquest context, el FC Barcelona ha estat protagonista d’una ponència organitzada per ACCIÓ, l’oficina de promoció comercial de la Generalitat de Catalunya.

La conferència ha estat conduïda per Horacio Babini, director de l’oficina d’ACCIÓ a Buenos Aires, i ha comptat amb les intervencions de Teresa Basilio, delegada de cultura del FC Barcelona, i Josep Vives, portaveu del FC Barcelona.

En la seva exposició els representants del Club han explicat la dimensió del FC Barcelona, més enllà de l’àmbit esportiu, i han posat l’accent en tots aquells elements diferencials que fan que sigui “més que un club”.

El paper de la dona, la Masia i l’estil Barça, el pas de la dimensió local a la dimensió global, la Fundació Barça, el Club com a líder de l’esport mundial han estat algunes de les qüestions tractades davant d’un auditori format per empresaris argentins i uruguaians interessats a conèixer la realitat del FC Barcelona i el seu impacte a la ciutat.

En aquest sentit Teresa Basilio i Josep Vives han subratllat la importància estratègica de l’Espai Barça com a projecte transformador de tot un sector de Barcelona, i han destacat algunes dades extretes del darrer estudi d’impacte econòmic encarregat pel Club. Han subratllat que l’activitat del FC Barcelona ajuda a mantenir més de 16.000 llocs de treball a la ciutat, i que suposa l’1,5% del seu PIB, amb una xifra total de negoci que supera els 900 milions d’euros.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut