Viatja amb el Barça Lassa a la Final Four de Lisboa!

Viatja amb el Barça Lassa a la Final Four de Lisboa!

El Club ofereix la possibilitat d’acompanyar l’equip blaugrana a la fase final europea que es disputarà els dies 11 i 12 de maig

El Barça Lassa afronta la Final Four d’hoquei patins amb l’objectiu d’aconseguir la 23a Lliga Europea de la secció. I vol que l’acompanyis. És per això que el Club ofereix la possibilitat de viatjar amb l’equip a la fase final de la màxima competició continental. A continuació exposem les diferents opcions:

Vol amb l’equip

S’ofereix la possibilitat de viatjar amb el vol xàrter del Barça Lassa, que sortirà de Barcelona el divendres 10 de maig al matí (10.15 hores). La tornada està prevista per al diumenge 12 de maig (23.00 hores de Portugal). En l’oferta, s’inclouen els bitllets d’avió d’anada i tornada, els trasllats entre l’aeroport de Lisboa i la ciutat lusitana, l’assegurança de viatge i també assistència durant el viatge per part del personal del Club.

El preus són: 275 euros (socis del FC Barcelona), 340 euros (Amics de l’Hoquei), 400 euros (no socis). La reserva s'ha de fer mitjançant el correu electrònic hoqueipatins@fcbarcelona.cat. 

Vol amb l’equip i hotel

S’ofereix la possibilitat de viatjar amb el vol xàrter del Barça Lassa, amb els mateixos horaris i condicions esmentats en el punt anterior, i allotjar-se en un hotel de quatre estrelles, amb règim d’allotjament en una habitació doble i esmorzar. També s’inclouen els trasllats de l’hotel al pavelló.

Els preus són: 495 euros (socis), 540 euros (Amics de l’Hoquei) i 595 euros (no socis). En cas d’afegir una habitació individual, el suplement és de 60 euros. La reserva s'ha de fer mitjançant el correu electrònic hoqueipatins@fcbarcelona.cat. 

Reserva d’entrades

El valor dels dos paquets de viatge no inclou les entrades al pavelló João Rocha per presenciar la semifinal entre el Barça Lassa i el Porto (dissabte 11; 12.00 hores de Portugal) i una possible final en cas de classificació dels d'Edu Castro (diumenge 12; 18.00 hores de Portugal). Per reservar les entrades (30 euros la semifinal blaugrana i 40 euros la final) s’ha de fer mitjançant el correu electrònic hoqueipatins@fcbarcelona.cat abans del diumenge 5 de maig. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut