Els reptes del Barça Lassa

Els reptes del Barça Lassa

L’equip d’Andreu Plaza té la Final Four de la Copa del Rei a l’horitzó, abans d’afrontar el play-off de l'LNFS amb el factor pista a favor en totes les eliminatòries. El rival a quarts, finalment, serà el Llevant, que ha acabat vuitè de la fase regular.

Un cop finalitzada l’aventura a la Final Four de la UEFA Futsal Champions League, l’equip d’Andreu Plaza ha de mirar endavant. Perquè els reptes que es presenten són apassionants. Amb la Copa d’Espanya de València 2019 ja al sarró, els blaugrana encara tenen dos títols més en joc. Són la Copa del Rei i la Lliga Nacional de Futbol Sala. Les repassem:

Copa del Rei

Ciudad Real acollirà el proper cap de setmana, el 4 i el 5 de maig, la Final Four de la Copa del Rei. En un format que s’ha estrenat aquesta temporada, el Barça haurà de veure’s les cares contra l’Inter a la semifinal, que es disputarà el dissabte a les 16 hores. En cas de classificació, haurà de jugar la final contra el guanyador de l’eliminatòria entre l’Aspil Vidal Ribera Navarra i el Jaén, el diumenge a les 18.30 hores. Cal recordar que el Barça és l’actual campió de la competició, després de derrotar el Jaén la temporada passada en la final que es va disputar a Càceres.

LNFS

El Barça ja és campió de la fase regular de l'LNFS, després de quedar primer amb 67 punts i 21 partits guanyats. Una classificació que li permetrà jugar totes les eliminatòries amb el factor pista a favor. Després que aquest cap de setmana finalitzi la fase regular, i que el proper es disputi la Copa del Rei, els play-off començaran el cap de setmana del 10, 11 i 12 de maig.

En els quarts de final el rival serà el Llevant, que finalment ha acabat vuitè. El primer partit serà a Paterna, però el segon serà al Palau, presumiblement el divendres 17 de maig. Si hi hagués un tercer partit, també es disputaria al Palau, en aquest cas el diumenge 19 de maig (dies i hores pendents de confirmació oficial).

En cas de classificació, el Barça jugaria contra el guanyador de l’eliminatòria entre l’Inter (4t) i el Palma (5è). La gran final, per tant, seria contra ElPozo Múrcia (2n), el Xota (3r), el Jaén (6è) o el Ribera Navarra (7è). Cal recordar que els quarts i les semifinals són a tres partits, mentre que la final és a cinc. El Palau, doncs, esdevé un factor bàsic i fonamental per poder aixecar la quarta Lliga de la història de la secció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut