Barça Lassa B – Amenabar Zarautz: Triomf contundent (35-24)

Barça Lassa B – Amenabar Zarautz: Triomf contundent (35-24)

Els joves blaugrana dominen el partit durant els seixanta minuts

Els blaugranes reprenien la competició, després de l’aturada de Setmana Santa i dels compromisos internacionals, amb la visita dels bascos de Zarautz, a la Ciutat Esportiva. El Barça Lassa B va mantenir la concentració durant tot el partit i no va donar cap opció a l’equip basc.

Domini blaugrana

Els blaugranes van sortir concentrats a la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Amb aquesta bona posada en escena, els joves de Roi Sánchez es distanciaven per 6 a 2, en el minut 9, i amb el conseqüent temps mort visitant.

El Barça es mantenia ferm i, amb 11 a 5 favorable, continuaven dominant el joc i el marcador en el minut 18. Un domini que es va mantenir fins a la fi dels primers trenta minuts de joc, on els locals van marxar als vestidors guanyant per 18 a 10.

Sense relaxar-se

A la segona meitat, la tònica seguia sent la mateixa: un Barça Lassa B ferm en atac i defensa no deixava acostar-se als de Zarautz i el 25 a 15, en el minut 39 de partit, era el reflex del que es veia a la pista.

Els de Roi Sánchez no es relaxaven i mantenien un alt ritme de joc.  El 32 a 20, a set minuts del final, mostrava que el triomf cauria del costat blaugrana, i així va ser, finalment, per 35 a 24.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Amenabar Zarautz (35-24)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut