Divina Seguros Joventut – Barça Lassa: L’Olímpic espera el Barça

Divina Seguros Joventut – Barça Lassa: L’Olímpic espera el Barça

Els de Pesic volen seguir sumant a la Lliga Endesa i hauran d’oferir la millor versió per poder guanyar a Badalona

El Barça Lassa visita aquest diumenge, a les 19.30 h i en directe per #Vamos de Movistar (Dial 8), el Divina Seguros Joventut en la que serà la 29a jornada de la Lliga Endesa. Els de Pesic, que arriben després de vèncer l’Anadolu Efes en el quart partit del play-off i havent forçat el cinquè partit, han de canviar el xip per centrar-se en la competició domèstica i seguir en el lideratge amb dos triomfs de marge.

El rival

Compta amb dos dels jugadors més valorats de la competició, Laprovittola (16,7 punts) i l’exblaugrana Todorovic, a més d’altres grans jugadors com McFadden, Bongou-Colo, Harangody, López-Aróstegui, Morgan, Dimitrijevic, Delía o Ventura. El conjunt verd-i-negre ocupa la vuitena posició de la taula amb un balanç de 15-14 i, durant tota la temporada, ha jugat un gran bàsquet amb grans resultats.

El Barça

Ha donat d’alta Kevin Séraphin, en el lloc d’Artem Pustovyi, en la que serà la tornada del pivot francès a la competició. L’equip es troba amb la moral ben alta, després de forçar el cinquè partit del play-off de l’Eurolliga, i estar a un triomf de la Final Four, però sap que a Badalona haurà de jugar i defensar molt bé per poder aconseguir la victòria en el derbi català.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut