Ademar de Lleó - Barça Lassa: Sempre competeixen per guanyar (30-32)

Els blaugrana aconsegueixen una treballada victòria en la jornada 26 de la Lliga Asobal

Competir sempre per assolir el triomf. Tot i ja ser campió de la Lliga Asobal des de la jornada 23, el Barça Lassa ha sortit a la pista de l’Ademar de Lleó amb la seva incansable mentalitat guanyadora (30-32). Contra un equip que aspira a acabar la Lliga en segona posició, els blaugrana han portat gairebé sempre la veu cantant en l’electrònic. En aquest intens partit de la jornada 26 que han disputat l'Ademar de Lleó i el Barça Lassa, Ilic ha estat el màxim golejador culer (set gols).

Efectivitat en atac

El Barça Lassa ha sortit i s’ha sostingut endollat en el llançament. Especialment Ilic i N’Guessan. A la primera part, totes les pilotes que han sortit del canell de l’extrem esquerre serbi, cinc, i del lateral esquerre francès, tres, han enfilat el fons de la xarxa. El mateix destí han trobat quatre dels sis tirs del també extrem Ariño. Per tant, una jornada més aquesta temporada, els culers han demostrat la importància atorgada als extrems.

Ara bé, l’encert atacant dels barcelonistes ha trobat la resposta local. Perquè l’Ademar de Lleó, immers en la lluita per la segona posició de l’Asobal, també ha trobat gairebé sempre l’èxit del gol. D’aquesta manera, els de Xavi Pascual no s’han pogut distanciar en l’electrònic durant tot el transcurs de la primera meitat. I al descans s’ha arribat amb un ajustat 13-16.

Igualtat fins al final

El matx, intens des de l’inici, s’ha mantingut igualat fins a l'acabament. Amb les rotacions de Xavi Pascual, el ritme intens dels culers no ha decaigut. I el domini del Barça Lassa en l’electrònic no s’ha esvaït. Ara bé, no s’ha pogut distanciar en cap moment i la victòria s’ha materialitzat amb el xiulet final: 30-32. L’efectivitat, sobretot en la primera meitat, i la ràpida circulació culer en atac -fins i tot Xavi Pascual ha apostat per un atac sense porter en dos moments puntuals- ha trencat la rocosa defensa local.

A la pista de l’Ademar de Lleó i després d’un partit disputat fins al final ha arribat la 25a victòria del Barça Lassa a l’Asobal. Els barcelonistes han demostrat mentalitat guanyadora, tot i ja ser campions des de fa tres jornades. Ara, el Barça Lassa ja té al cap el pròxim partit europeu al Palau: el duel de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el Nantes (dissabte 4 maig, 19.30 hores).

Fitxa del partit

Ademar de Lleó, 30
Barça Lassa, 32

Ademar de Lleó:  Ignacio Biosca (-), Mario López (3), Matias Carou (-), David Fernández (4), Jaime Fernández (3), Ivan Mosic (5) i Zivan Pesic (2) -set inicial- Slavic (-), Simonet (-), Juan García (2), Rodrigo Perez (-), Matias (-), Ligetvári (2), Acacio Marques (7), Gonzalo Pérez (2) i Luis Robles (-)
Barça Lassa: Kevin Moller (-), Entrerríos (2), Sorhaindo (3), N'Guessan (4), Aleix Gómez (1), Dolenec (2) i Ilic (7) -set inicial- Pérez de Vargas (-), Víctor Tomás (-), Andersson (-), Ariño (6), Syprzak (-), Thiagus Petrus (1), Dika Mem (3), Pálmarsson (1) i Fàbregas (2)

Parcials: 2-3; 5-7; 9-9; 10-11; 12-15; 13-16 // 15-18; 18-20; 21-24; 23-24; 26-29; 30-32

Àrbitres: Jesús Escudero Santiuste i Jorge Escudero Santiuste.