PRÈVIA – A només una victòria de ser campions d’OK Lliga!

PRÈVIA – A només una victòria de ser campions d’OK Lliga!

(21.00 hores, Esport3) El Barça Lassa depèn d’ell mateix per proclamar-se campió de la competició regular a Igualada

El Barça Lassa té el títol de l’OK Lliga a l’abast. I depèn d’ell mateix! Una victòria en el duel d’aquest divendres a Igualada (21.00 hores, Esport3) deixaria ja el Liceo sense opcions a falta de quatre jornades i donaria definitivament color blaugrana a la competició regular. “És el títol més important, perquè és al que més temps li dediquem durant tota la temporada”, expressa Edu Castro.

“Ara el tenim a l’abast, a només un partit”. “Sabem el que representa, el que ens juguem i la il·lusió que ens fa”, afegeix el tècnic. I en el mateix sentit es pronuncia el jugador Matías Pascual: “Es pot definir el treball i esforç de tot un any, tancant una Lliga increïble per a aquest equip”. En cas de victòria blaugrana, l’equip assoliria la 30a OK Lliga de la història de la secció i la sisena de manera consecutiva. També seria la segona vegada a la història, des del curs 1977/78, que el Barça es proclama campió sense haver perdut cap partit.

Partit complicat a Les Comes

L’Igualada Rigat, que només ha perdut a Les Comes contra el Liceo i el Reus i que es troba en cinquena posició, serà el rival del Barça Lassa en un duel que es presenta molt exigent. Segons les paraules d’Edu Castro, “l’Igualada és un equip que fa un hoquei molt controlat, saben a què juguen i tenen jugadors amb molta qualitat”. “Ens ho poden posar molt complicat i esperem fer el millor partit possible”. Matías Pascual també ha destacat que l’Igualada “és un bon equip i que està fent una bona temporada”. “Anirem amb totes les ganes de tancar aquesta OK Lliga”, ha conclòs Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut