Ademar de Lleó – Barça Lassa: Qüestió de professionalitat

Ademar de Lleó – Barça Lassa: Qüestió de professionalitat

Tot i caure enmig de l’eliminatòria de quarts de final de la Champions i tenir la Lliga ja guanyada, els blaugranes viatgen a Lleó a buscar la victòria

Quaranta-vuit hores després de guanyar a l’H Arena de Nantes en el duel d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions (25-32), el Barça Lassa tornarà a trepitjar la pista a Lleó. Aquest divendres (19.15h) disputa el partit de la jornada 26 de la Lliga Asobal davant d’un Ademar de Lleó que ha canviat d’entrenador aquesta setmana. El conjunt castellà va cessar Rafa Guijosa, i el segon entrenador Diego Dorado ha assumit la banqueta del rival dels blaugranes.

En acabar el partit de Nantes, Xavi Pascual va parlar sobre la cita de Lliga, que arriba enmig de l’eliminatòria europea. “És una qüestió de professionalitat. Aquest equip no pot adormir-se. El partit a Nantes és història, ens hem guanyat el descans del dijous i ens hi hem de tornar a posar”, comentava el tècnic blaugrana. Pascual valorava així les circumstàncies que envolten el partit: “Hem vist tot el moviment que hi ha hagut a Lleó amb la destitució de Guijosa. Per a ells és un partit importantíssim, i nosaltres hem de ser honestos amb la competició, anar amb el millor equip possible i intentar guanyar, com sempre fem”.

I és que l’Ademar de Lleó està en plena lluita per la segona posició de la Lliga. Actualment ocupa la quarta posició amb 32 punts, a quatre del Bidasoa Irun, segon classificat. El Barça Lassa ja és campió des de fa dues jornades, però a falta de cinc per al final la lluita a la part alta és molt viva. Hi ha cinc equips en un marge de cinc punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut