Barça Lassa - Anadolu Efes: Objectiu forçar el 5è partit

Barça Lassa - Anadolu Efes: Objectiu forçar el 5è partit

Els de Pesic necessiten guanyar per seguir vius a Europa i poder jugar-s’ho tot a Istanbul

El Barça Lassa rep aquest divendres, a les 21h i en directe per Movistar Deportes (Dial 53), l’Anadolu Efes en el que serà el quart partit de l’eliminatòria de quarts de final del Playoff. Els de Pesic busquen empatar la sèrie a 2, forçar el cinquè partit i decidir-ho tot a Istanbul. Els blaugranes, doncs, volen rescabalar-se de la derrota en el tercer partit.

El rival

El jugador més incisiu en el tercer partit va ser el base nord-americà Shane Larkin, que va anotar 30 punts amb sis triples inclosos. L’equip que entrena Ergin Ataman va fer un partit molt complet amb cinc jugadors més per sobre dels 10 punts (Moerman, Pleiss, Micic, Dunston i Simon) i caldrà estar molt atent a qualsevol d’ells durant el partit.

El Barça

Després de la derrota en el tercer partit dels quarts de final els blaugranes volen guanyar el quart davant de la seva gent i forçar el cinquè per decidir l’eliminatòria a Istanbul en un partit que es disputaria el pròxim 1 de maig. Pesic podrà comptar amb els 13 jugadors disponibles per a un partit decisiu, ja que una derrota deixaria els catalans sense cap opció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut