Presa de contacte amb l’Almati Arena

Presa de contacte amb l’Almati Arena

L’equip ha completat una doble sessió d’entrenament a l’escenari de la Final Four en el primer dia al Kazakhstan

Els jugadors del Barça Lassa ja coneixen l’Almati Arena, un pavelló impressionant i modern, amb capacitat per a 12 mil espectadors. En el primer dia a Almati, l’equip ha fet doble sessió d’entrenament a l’escenari de la Final Four. Al matí, el temps just per estirar les cames després d’un llarg viatge i poques hores de son. I a la tarda, una sessió més exigent amb treball tàctic. Com a anècdota, remarcar que Leo Santana ha coincidit amb els seus excompanys del Kairat just abans de la sessió matinal d’entrenament.

mini_DSC_2644

En declaracions a BarçaTV, Roger i Adolfo han elogiat les instal·lacions de l’Almati Arena. “És bonic per dintre i per fora, i molt còmode per als jugadors perquè disposa d’uns vestidors molt amplis”, ha dit Roger. Com a aspecte negatiu cal constatar que la pista relliscava més del compte. Un punt a millorar a 48 hores de l’inici de la Final Four.

Sessió de fotos oficial

Al marge dels entrenaments, els jugadors també han participat de la sessió de fotos de la UEFA. Per demà dijous està prevista una nova doble sessió d’entrenament. A les 14:30, hora de Barcelona, la UEFA ha organitzat una roda de premsa amb els entrenadors dels quatre equips participants en aquesta Final Four: Barça, Inter, Kairat i Sporting de Portugal. I en el mateix acte tindrà lloc la presentació del nou trofeu de campió de la UEFA Futsal Champions League, que canvia de disseny respecte al de l’antiga UEFA Futsal Cup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut