Esquerdinha, l’home rècord a les Final Four

Esquerdinha, l’home rècord a les Final Four

El brasiler acumula un total de vuit gols en aquesta fase final de la Champions i és el jugador, juntament amb Ricardinho, amb més dianes.

El Barça Lassa de futbol sala ja es troba a Almati. I, en l’expedició blaugrana, hi ha el que, fins ara, és l’home rècord de les Finals Four. Parlem de Leandro Esquerdinha, que juntament amb Ricardinho, té el rècord de vuit gols a la fase final de la Champions. El brasiler del Barça els ha fet amb dos equips, quatre amb el Dina Moscou l’any 2015 i quatre més amb l’equip blaugrana la temporada passada, a Saragossa.

De fet, ell és l’únic jugador que ha sumat quatre gols en una mateixa edició de la Final Four. I no ho ha fet una, sinó que ho ha aconseguit dues vegades: l’any passat va igualar, després de marcar contra Inter (1 gol a les semifinals) i contra el Gyor (3 gols en el partit per al tercer i quart lloc), el seu propi rècord. 

“Els números estan bé i estic molt content per aquesta estadística, però ara el que importa és ajudar el Barça a guanyar aquesta Champions”, ha dit un Esquerdinha que a més ha afegit: “Guanyar la màxima competició europea amb aquest equip seria molt maco. Crec que el Club s’ho mereix”. Però a més el brasiler, que serà la referència ofensiva contra el Kairat per la sanció de Ferrao, ha parlat d’altres temes, com les sensacions de l’equip, el rival a les semifinals o el seu pes al Barça. Vols escoltar-la sencera? Aquí la tens!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut