La Cursa Barça CaixaBank 2019 amb la Fundació

La Cursa Barça CaixaBank 2019 amb la Fundació

Aquesta edició de la cursa també comptarà amb la col·laboració de la Fundació Barça

La Cursa Barça CaixaBank tindrà enguany un punt encara més solidari. A més de comptar amb la Cursa 2k, per a entitats que treballen amb persones amb capacitats especials, l'edició del 2019 també tindrà un espai de col·laboració amb la Fundació Barça.

Per aquest motiu, els inscrits a la Cursa Barça CaixaBank 2019 podran ajudar a la tasca de la Fundació Barça mitjançant la compra de tres productes: una polsera solidària (2,5€), una postal solidària de Leo Messi (2€) i l'estampació de la samarreta de la Cursa Barça CaixaBank 2019 amb les inicials del corredor (5€).

La Fundació Barça, a través de l’esport, canvia les regles perquè totes les nenes i nens guanyin. Guanyin a la discriminació, a la tristesa i a la injustícia. I, sobretot, perquè guanyin el seu dret a ser nens. Amb la teva col·laboració,  contribuirem al fet que els programes de la Fundació arribin a més nens i nenes a Catalunya i arreu del món. Gràcies per ajudar-nos a fer-ho possible. Si canviem les regles, canvia tot.

* La postal i la polsera solidària es lliuraran a la Fira del Corredor a l’Auditori 1899 i la personalització de la samarreta Cursa Barça es realitzarà a la Barça Store al Camp Nou mostrant el dorsal del 14 al 16 de juny (en horari de la Barça Store del Camp Nou)

Com adquirir els productes?

Cal destacar, que qualsevol d'aquests tres productes s'haurà de comprar en el moment de dur a terme la inscripció a la Cursa Barça CaixaBank 2019. Per aquest motiu, aquelles persones que vulguin col·laborar hauran de seleccionar els productes solidaris que volen adquirir des d'un primer moment i abonar el seu cost conjuntament amb el preu de la inscripció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut