Local

La Cursa 2k, la vessant inclusiva de la Cursa Barça

La Cursa Barça CaixaBank 2019 també comptarà amb una vessant inclusiva ja que es durà a terme una cursa de 2 quilòmetres per a entitats i centres per a persones amb discapacitats

La Cursa Barça tornarà a comptar amb una vessant inclusiva. Un dels principals objectius de la Cursa Barça CaixaBank 2019 és la promoció de l'esport i fer una cursa popular, oberta a tothom, que s'integri amb el barri de Les Corts. Per aquest motiu, d'igual manera que en l'última edició, la cursa més blaugrana comptarà amb una cursa per a persones amb discapacitats.

El recorregut de la Cursa 2k

El recorregut d'aquesta cursa serà de dos quilòmetres i seguirà el tram final del recorregut de la Cursa Barça de 10 quilòmetres. És a dir, el punt de sortida de la Cursa 2k serà el quilòmetre 8 de la Cursa Barça, al final de la Carretera de Collblanc, seguirà pel Carrer Cardenal Reig i entrarà a l'esplanada del Camp Nou on es farà una volta a l'estadi abans d'arribar a la línia de meta.

Com inscriure's a la cursa

Cal destacar que aquest any la inscripció l'haurà de realitzar una entitat o una associació que treballi amb persones amb algun tipus de discapacitat. Per dur a terme la inscripció, algun responsable de l'entitat s'haurà de posar en contacte amb l'organització de la Cursa 2k mitjançant el correu cursa@fcbarcelona.cat. Enguany les places per a aquesta cursa seran limitades.

Més notícies aquí